Lisztmentes csokitorta

Ahogy Mautner Zsófi mondaná, bombabiztos recept... igaza van...és azért idéztem őt mert Tőle készült ez a zseniális torta :)
Én langyosan szeretem a legjobban amikor már a széle szilárd de a belseje folyik... viszont egy éjszakás hűtő után teljesen megszilárdul... úgyis nagyon finom de én picit mindig rámelegítek hogy a közepe folyós legyen :)
Az eredeti recept: ITT


Hozzávalók:
20 centis formához

200 g 65%-os étcsokoládé
200 g vaj
150 g cukor
4 db tojás
1 csipet só

A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A csokit és a vajat összeolvasztjuk gőz fölött, szobahőmérsékletűre hűtjük.
Hozzáadjuk a sót és az egész tojásokat majd alaposan kikeverjük.
Sütőpapírral bélelt formába öntjük és 20-25 perc alatt megsütjük.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Megjegyzések