Na akkor a változatosság kedvéért jöjjön még egy torta... :)
A mogyorósságát ennek a tortának mogyorópasztával értem el, ez nem mogyorókrém.. ez sokkal jobb :)
Mutatom: mogyorópaszta
Hozzávalók:
18 centis formához
150 g kakaós keksz
75 g vaj
500 g mascarpone
2-3 ek mogyorópaszta
Kb 100 g porcukor
100 ml habtejszín
A kekszet ledaráljuk, a vajat megolvasztjuk, majd összekeverjük a kettőt és egy sütőpapírral bélelt forma aljába nyomkodjuk.
A mascarponét kikeverjük a pasztával és a cukorral, majd hozzáforgatjuk a tejszínből vert kemény habot.
A krémet a kekszes alapra simítjuk és 2-3 órára hűtőbe tesszük.
Szia! Elárulnád milyen kakaós kekszet használtál? Köszi!
VálaszTörlésSzia! Győri édes kakaós kekszet, de ha sima kekszed van, tehetsz hozzá kakaóport is :)
Törlés