Málnás jégkrém

Na most már azért csak okosan kapcsolom be a sütőt...mondjuk nyár van, jégkrémet kell enni nem? :)
Én ehhez a recepthez egy természetes málnapasztát használtam, de málnalekvárral is tökéletes, csak abból kicsit több kell... kóstolgassunk!!! :)


Hozzávalók:
4 db formához

250 g mascarpone
2 ek málnapaszta / lekvár
1 tk porcukor ( opcionális )
kevés tej / tejszín

4-5 szem málna

A mascarponét kikeverjük a pasztával / lekvárral, ha kell cukrot adunk hozzá és annyi tejet vagy tejszínt hogy kicsit folyós legyen a krémünk, könnyen tudjuk a formákba kanalazni.
A formákba tesszük először is a málnát, én fagyasztottat használtam azt így szépen szét lehet törni, mehet rá a málnás krém, majd az egész mehet be egy éjszakára a fagyasztóba.

Megjegyzések