Nyomtatás

Print Friendly and PDF

2018/05/01

Pisztáciás jégkrém

Azt hittem a panna cotta az, ami a legjobb ebből  a pisztácia pasztából de nem.... A jégkrém az.... Még jó hogy mogyoró pasztát is vettem, indulhat a kísérletezés :) 
A pisztácia pasztát a GlazurShopban vettem... Itt
Ugye azt mondanom sem kell hogy 5 perc alatt elkészül... 
Érdemes duplázni ám... :) 


Hozzávalók:
4 db

250 g mascarpone
2-3 tk porcukor
4-5 ek tej
4 tk pisztácia paszta

A hozzávalókat kikeverjük, formákba öntjük és már mehetnek is a fagyasztóba egy éjszakára.
Kedvünk szerint olvasztott csokiba is márthatjuk, azzal még 5-10 percre visszatesszük a hűtőbe. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése