Nyomtatás

Print Friendly and PDF

2018/05/16

Kókuszos-mangós jégkrém

Bár most kellemesen lehűlt a levegő...nyilván a fél kezemet rá merem tenni hogy lesz még meleg...hiszen még el sem kezdődött a nyár..... :))) 
Ha esetleg ez a kókusz-mangó különösebben nem tetszetős akkor van még:
és

nyilván a pisztáciás a legjobb :))


Hozzávalók: 
4 db

1 db mangó
3-4 ek kókusztej

fehércsoki

A mangót meghámozzunk, húsát a kókusztejjel együtt késes aprítóban összeaprítjuk.
Ha nem elég édes, mehet hozzá kevés porcukor.
Ha túl sűrű, akkor kókusztejjel hígítsuk. 
A krémet formákba adagoljuk, fagyasztóba tesszük.
Másnap fehércsokiba mártjuk, tálalásig fagyasztóban tartjuk. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése