Fahéjas narancsos perec

Azt hiszem ez az utolsó aprósüti ajánlatom Karácsonyra, pillanatok alatt a kedvencemmé avanzsált! :)
Az eredeti receptet Ildóm blogján találtam: itt


Hozzávalók:

250 g liszt
70 g porcukor
140 g vaj
1 tojássárgája
1 narancs reszelt héja

fahéj
kb 100 g fehércsoki
1 ek olaj

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 1 órára hűtőbe tesszük.
4-5 mm vékonyra nyújtjuk, perec szaggatóval kiszaggatjuk, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük és 180 fokra előmelegített sütőben kb 10-12 perc alatt megsütjük.
A fehércsokit az olajjal megolvasztjuk.
A kihűlt pereceket megmártjuk a fehércsokiban, meghintjük fahéjjal és dermedésig hűvös helyre tesszük.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése