Nyomtatás

Print Friendly and PDF

2016/02/02

Hamis raffaello

Nem is tudom miért ez a neve, hiszen semmi de semmi köze a Raffaellohoz, tehát azt az ízt nem szabad várni, de jön egy fantasztikusan kókuszos, pudingos, mandulás és sűrített tejes íz amit imádni fogunk!!!! Kivéve akkor ha a Raffello ízét vártuk, mert akkor csalódni fogunk. Boltit cuccot soha, de soha az életben nem fogunk olyanra reprodukálni otthon mint az igazi!! Soha!! :)
Eredeti recept: itt.




Hozzávalók:

1 csomag kókuszos pudingpor
3 ek cukor
3 dl tej
170 g sűrített tej
200 g kókuszreszelék 
5 ek tejpor
100-150 g darált keksz
egész mandula a közepébe

A tejből, a cukorból és a pudingporból pudingot főzünk.
Hagyjuk kihűlni. Tetejére folpack-ot tehetünk hogy ne bőrösödjön be.
A kihűlt pudinghoz adjuk a sűrített tejet, a kókuszreszeléket ( nem kell mind! egy kicsit tegyünk félre a hempergetéshez), a tejport és a kekszet.
Ha nagyon lágy lenne, darált keksszel segíthetünk rajta.
Vizes kézzel golyókat formázunk, a közepükbe mandulát teszünk és a maradék kókuszreszelékben megforgatjuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése