Nyomtatás

Print Friendly and PDF

2016/09/04

Zserbópite

Tökéletes zserbó ízvilág, negyed annyi munkával! 
Negyed... tized :))



Hozzávalók:

Tészta:
200 g liszt
50 g cukor
120 g hideg vaj

Töltelék:
3 db tojás
40 g cukor
150 g durvára vágott dió
300 g baracklekvár

20 g étcsoki

A tészta hozzávalóit késes aprítógépbe tesszük és addig pörgetjük amíg össze nem áll.
Ezt a morzsát egy 20*30 cm-es tepsi aljára nyomkodjuk és 180 fokon 15 perc alatt világosra sütjük.
A tojásokat elkeverjük a cukorral és a lekvárral majd a tészta tetejére öntjük.
Megszórjuk darált dióval és 180 fokon kb 25 percig sütjük.
A csokit megolvasztjuk és a sütemény tetejére locsoljuk.
A csoki dermedése után szeleteljük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése